Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Muž Amy Winehouse mora natrag u zatvor

Muž Amy Winehouse mora natrag u zatvorMuž britanske zvijezde soula Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil (26), mora se vratiti u zatvor jer je prekršio odredbe uvjetnog puštanja na slobodu, objavio je list ”The Sun” u srijedu.

Fielder-Civil naime nije prošao na testu narkotika, iako je nakon zatvora prošao terapiju odvikavanja i najvažniji mu je uvjet za oslobađanje bio da ostane ”čist”. Sada će, kako piše list, možda morati ostati u zatvoru sve do početka 2010. godine.

Fielder-Civil uvjetno je pušten početkom studenog, nakon čega je morao odmah u kliniku za odvikavanje.

Muž također ovisne pjevačice Winehouse osuđen je u srpnju zbog napada na barmena i ometanja pravosuđa na kaznu zatvora od 27 mjeseci. Veći dio kazne već je odsjedio u istražnom pritvoru, a uvjetno je oslobođen uz uvjet liječenja ovisnosti.

Winehouse i Fielder-Civil su u braku godinu i pol dana, međutim, posljednjih su mjeseci sve češće glasine da je brak u krizi.

Fielder-Civil prošloga je tjedna u nekoliko intervjua britanskim tabloidima tvrdio kako od svoje poznate supruge u slučaju rastave ne traži nikakvu financijsku naknadu, a također je rekao da je za ovisnost Amy Winehouse on kriv jer ju je ”navukao” na teške droge.

Objavljeno 05.12.2008.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)