Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na aukciji pjesma 16-godišnjeg Boba Dylana

Na aukciji pjesma 16-godišnjeg Boba Dylana Rukom pisana pjesma Boba Dylana iz njegovog tinejdžerskog doba naći će se na aukciji 23. lipnja u aukcijskog kući Christie’s.

Pjesma je napisana plavom tintom na obje strane papira, a vjeruje se da je nastala 1957. kada je Dylan imao 16 godina, prije nego li se preselio u New York i postao slavan pjevač folk glazbe i legenda rocka, priopćio je Christie’s.

Dylan je pjesmu napisao dok je bio u Herzlu, židovskom ljetnom kampu u Wisconsinu, a taj uradak je ujedno najranija poznata Dylanova pjesma koja se našla na aukciji.

Pjesma je potpisana s Bobby Zimmerman i mogla bi postići cijenu do 15 tisuća dolara. Naziv joj je ”Little Buddy” (Mali prijatelj) i govori o usmrćivanju dječakova psa.
Napisana je za novine kampa čiji ju je urednik čuvao 50 godina i sada ju odlučio staviti na dražbu. Prihod od prodaje namjenjen je Herzlu.

Objavljeno 25.05.2009.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris