Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na aukciji pjesma 16-godišnjeg Boba Dylana

Na aukciji pjesma 16-godišnjeg Boba Dylana Rukom pisana pjesma Boba Dylana iz njegovog tinejdžerskog doba naći će se na aukciji 23. lipnja u aukcijskog kući Christie’s.

Pjesma je napisana plavom tintom na obje strane papira, a vjeruje se da je nastala 1957. kada je Dylan imao 16 godina, prije nego li se preselio u New York i postao slavan pjevač folk glazbe i legenda rocka, priopćio je Christie’s.

Dylan je pjesmu napisao dok je bio u Herzlu, židovskom ljetnom kampu u Wisconsinu, a taj uradak je ujedno najranija poznata Dylanova pjesma koja se našla na aukciji.

Pjesma je potpisana s Bobby Zimmerman i mogla bi postići cijenu do 15 tisuća dolara. Naziv joj je ”Little Buddy” (Mali prijatelj) i govori o usmrćivanju dječakova psa.
Napisana je za novine kampa čiji ju je urednik čuvao 50 godina i sada ju odlučio staviti na dražbu. Prihod od prodaje namjenjen je Herzlu.

Objavljeno 25.05.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)