Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natječaj za 12. Art & Music festival

Prvi put izvan tradicionalnog ljetnog termina, ove godine 12. izdanje Art & Music Festivala dogodit će se u proljeće, u terminu od 24.04. do 3.05.2008. godine. Prvih sedam dana događati će se već tradicionalne radionice, projekcije rock dokumentaraca, promocije novih izdanja, izložbe, a glazbeni dio festivala održat ce se od 1. do 3. svibnja.

Ovaj festival već čitav niz godina primarno promovira demo izvođače i tu treba istaknuti činjenicu da su finalisti festivala 2006. godine, grupa Goribor iz Bora, ne tako davno objavili odličan album, da uskoro izlazi i album riječkog pobjednika festivala 2006. grupe One Piece Puzzle. Prošlogodišnji pobjednik, mladi bend iz Beograda, Repetitor, upravo u vrijeme ovogodišnjeg festivala trebaju snimati album u Puli. Natječaj za 12. Art & Music Festival 2008. otvoren je za solo izvođače i sastave iz cijeloga svijeta bez obzira na stil glazbe koju izvode, a koji nemaju objavljeni nosač zvuka za službeno registriranu diskografsku kuću.

Svaki izvođač ili sastav na natječaj mora poslati najmanje 3 snimljene pjesme i to isključivo na CD-u, te popratni press materijal koji mora sadržavati:
a) kontakt osobu
(ime i prezime, ulica i kućni broj, grad, država, telefon, mobitel, mail)
b) imena članova grupe
c) kratku biografiju
d) Ffotografiju grupe (izvođača)
e) web adresu (ukoliko je posjeduju)
Pjesme moraju biti autorske, a sav poslani materijal ne vraća se pošiljateljima.
Prijave za 12. Art & Music Festival 2008. šalju se na adresu: Art And Music Festival P.P.201, 52100 Pula, Hrvatska

Natječaj je otvoren od trenutka objavljivanja do 7. ožujka 2008. godine nakon čega će sedmeročlani žiri 12. Art & Music Festivala 2008. na osnovu preslušanih snimaka odabrati 8 polufinalista koji će nastupati od 1. do 3. svibnja u Puli. Žiri Festivala, nakon nastupa uživo svih osam izvođača, odabrat će dva finalista 12. Art & Music Festivala 2008., dok će jednog finalistu izabrati publika, te će sva tri izvođača ponovo nastupiti u finalu kada će biti proglašen i pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008. godine.

Pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008. za nagradu dobiva mogućnost potpisivanja ugovora za prvi album, te mogućnost snimanja albuma u Studiu Partyzan u Puli (60 sati korištenja studija). Sve ostale informacije o 12. Art & Music Festivalu 2008. mogu se saznati na službenim web stranicama Artandmusicfest.org ili na br. telefona +385 91 214 33 44.

Objavljeno 24.01.2008.

Vremeplov

Svatko će u budućnosti imati svojim 15 minuta slave.
Andy Warhol