Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natječaj za 12. Art & Music festival

Prvi put izvan tradicionalnog ljetnog termina, ove godine 12. izdanje Art & Music Festivala dogodit će se u proljeće, u terminu od 24.04. do 3.05.2008. godine. Prvih sedam dana događati će se već tradicionalne radionice, projekcije rock dokumentaraca, promocije novih izdanja, izložbe, a glazbeni dio festivala održat ce se od 1. do 3. svibnja.

Ovaj festival već čitav niz godina primarno promovira demo izvođače i tu treba istaknuti činjenicu da su finalisti festivala 2006. godine, grupa Goribor iz Bora, ne tako davno objavili odličan album, da uskoro izlazi i album riječkog pobjednika festivala 2006. grupe One Piece Puzzle. Prošlogodišnji pobjednik, mladi bend iz Beograda, Repetitor, upravo u vrijeme ovogodišnjeg festivala trebaju snimati album u Puli. Natječaj za 12. Art & Music Festival 2008. otvoren je za solo izvođače i sastave iz cijeloga svijeta bez obzira na stil glazbe koju izvode, a koji nemaju objavljeni nosač zvuka za službeno registriranu diskografsku kuću.

Svaki izvođač ili sastav na natječaj mora poslati najmanje 3 snimljene pjesme i to isključivo na CD-u, te popratni press materijal koji mora sadržavati:
a) kontakt osobu
(ime i prezime, ulica i kućni broj, grad, država, telefon, mobitel, mail)
b) imena članova grupe
c) kratku biografiju
d) Ffotografiju grupe (izvođača)
e) web adresu (ukoliko je posjeduju)
Pjesme moraju biti autorske, a sav poslani materijal ne vraća se pošiljateljima.
Prijave za 12. Art & Music Festival 2008. šalju se na adresu: Art And Music Festival P.P.201, 52100 Pula, Hrvatska

Natječaj je otvoren od trenutka objavljivanja do 7. ožujka 2008. godine nakon čega će sedmeročlani žiri 12. Art & Music Festivala 2008. na osnovu preslušanih snimaka odabrati 8 polufinalista koji će nastupati od 1. do 3. svibnja u Puli. Žiri Festivala, nakon nastupa uživo svih osam izvođača, odabrat će dva finalista 12. Art & Music Festivala 2008., dok će jednog finalistu izabrati publika, te će sva tri izvođača ponovo nastupiti u finalu kada će biti proglašen i pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008. godine.

Pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008. za nagradu dobiva mogućnost potpisivanja ugovora za prvi album, te mogućnost snimanja albuma u Studiu Partyzan u Puli (60 sati korištenja studija). Sve ostale informacije o 12. Art & Music Festivalu 2008. mogu se saznati na službenim web stranicama Artandmusicfest.org ili na br. telefona +385 91 214 33 44.

Objavljeno 24.01.2008.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)