Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Natječaj za treći Demofest počeo 22.04.2010.

Natječaj za treći Demofest počeo 22.04.2010.U organizaciji agencije Aquarius Ogilvy, natječaj za sudjelovanje na trećem po redu festivalu Demofestu zvanično je počeo 22.04. 2010. i trajati će točno mjesec dana.

“Demofest je postao prepoznatljivo ime u regiji. Uspjeli smo ga, u protekle dvije godine, kvalitetno pozicionirati kod ciljane javnosti, te da mu izgradimo pozitivan image. Čulo se nadaleko da smo dobri domaćini, tako da sam sigurna da ćemo i ove godine imati jako veliki broj prijavljenih bendova. Nagrade su i dalje odlične. To je sasvim dovoljno razloga da interes ne izostane,” istakla je Brankica Janković, direktorica festivala.

Bendovi se na natječaj mogu prijaviti putem zvaničnog sajta festivala, na kojem se nalazi prijava koju je potrebno detaljno ispuniti i zajedno s dva demo snimka poslati na konkurs@demofest.org. Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Jedini uvijet koji svi bendovi koji se žele prijaviti moraju ispuniti je da do sada nisu izdali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

Nakon završenog natječaja stručni žiri će izabrati 30 bendova koji će imati priliku pred publikom nastupiti na jednom od tri kvalifikacijska koncerta. Šest bendova će se u finalu boriti za prestižne nagrade. Nagrade ovogodišnjeg Demofesta su:
1. Prvo mjesto - Produkcija mastera u profesionalnom muzičkom studiju. Dizajn i produkcija CD izdanja kao i umnožavanje istog, izdavanje albuma za teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije i kreativni koncept medijske kampanje koji uključuje kreiranje i produkciju muzičkog TV spota, TV i radio najava i drugih formata elektronskih medija.
2. Drugo mjesto – binska oprema u vrijednosti do 6.000 EUR
3. Treće mjesto – binska oprema u vrijednosti do 3.000 EUR
4. Nagrada publike – binska oprema u vrijednosti do 1.500 EUR

Demofest će se ove godine održati od 21.07 do 24.07. u Banjaluci na tvrđavi Kastel. Ovogodišnji festival će pružiti priliku regionalnim demo bendovima da pokažu snagu alternativne scene i na taj način se izbore protiv kulture šunda i kiča.

Objavljeno 01.05.2010.

Vremeplov

Stvarno ne znam ništa o glazbi.
Elvis Presley