Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neil Young i Arcade Fire u Glazbenom specijalu

Neil Young i Arcade Fire u Glazbenom specijaluU najnovijem Glazbenom specijalu koji će se prikazati 09.10. u 19:25 na HTV2, Ante Batinović prikazuje najprije kako je nastao raritetan i majstorski album Neila Younga ”Le Noise” i kako razmišljaju Arcade Fire o predgradjima, apsolutu glazbe, novom albumu ”The Suburbs” i kako se osjećaju kad su visoko plasirani ili su na vrhu rang lista najboljih albuma desetljeća:”Nismo veliki ljubitelji popisa ukoliko se ne radi o popisu najboljih restorana u New Yorku”

Neil Young snimio je novi album ”Le Noise” bez ijednog pratećeg glazbenika a čudesnu buku pomagao mu je stvoriti legendarni producent Daniel Lanois koji je reputaciju vrhunskoga majstora uspio steći i suradjujući s Bobom Dylanom i ”U2”.

U Specijalu Lanois potanko objašnjava, šečući se po kući gdje je ”Le Noise” i snimljen, nastanak ovog neobičnog uradka Neila Younga:”Što smo više radili u kući se nakupljalo sve više bijesa i počela je odjekivati kao veliki zvučnik. Postajali smo sve glasniji a Neil je postajao sve samopouzdaniji.Sobe su postale nastavci zvuka...”

Objavljeno 09.10.2010.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer