Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neil Young iz Massey Halla, još jedan klasik

Ovih dana je objavljeno CD i DVD izdanje Neila Younga ”Live at Massey Hall 1971”. Album će vas provesti kroz 17 Youngovih klasika snimljeni uživo početkom ’71. kada je 19. siječnja održao solo koncert u Torontu u dvorani Massey.

”Live at Massey Hall 1971” nastavlja seriju koju je Reprise Records pokrenuo pred kraj prošle godine objavom prvoklasnog izdanja ”Live At the Filmore East”.

Osim toga ova oba spomenuta albuma uključena su u akciju-kolekciju ”Archives Volume I” koja će biti realizirana u jesen tekuće godine. Tih 8 diskova i 2 DVDa autobiografski će pročešljati Youngovu glazbu od ’63. do ’72. Sadržavat će blago nikad objavljenih traka, studijskih i live, zajedno s koncertnim snimkama i rijetkim memorabilijama sakupljenim u Youngovoj bisernoj, neujednačenoj i dugotrajnoj karijeri.

Objavljeno 16.03.2007.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)