Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album Carbon/Silicona

Novi album Carbon/SiliconaSupergrupa sastavljena od članova The Clasha i Generation X i dalje pokušava spojiti plesnu glazbu i rock’n’roll. Carbon/Silicon, supergrupa koju predvode punk – rock veterani Mick Jones (The Clash) i Tony James (Generation X) snima svoj drugi album ”Carbon Bubble”.

Bend uz slavni dvojac sačinjavaju Leo ”Eazykill” Williams, koji je s Mickom svirao u nekoć prilično popularnim Big Audio Dynamite, te bubnjar Dominic Greensmith.

Kao i dosad, prije izlaska albuma svoje će snimke besplatno staviti na internet kako bi obožavatelji imali stalan uvid u nastanak novih materijala te na taj način stekli ”pravo glasa” u odabiru pjesama koje će se naći na ”Bubbleu”.

Novi album, kažu, nastavlja njihov pokušaj da spoje plesnu glazbu i rock. Jones tvrdi kako takav hibrid dosad nitko nije uspio napraviti, no oni su mu na svom prošlogodišnjem prvijencu ”The Last Post” stigli vrlo blizu.

Jones i James prijatelji su od početka sedamdesetih, a prije nego što su sa spomenutim bendovima postigli uspjehe, zajedno su svirali u grupi London SS, nakon kojeg je Jones sa Strummerom osnovao Clash. Po raspadu Generationa, Tony je osnovao Sigue Sigue Sputnik te na kratko vrijeme postao članom Sisters Of Mercy, s kojima je nastupio i u Zagrebu.

Objavljeno 30.01.2009.

Vremeplov

Nikad se nisam bojao miješanja privatnog i poslovnog...
Robert Ferlin, novinar i voditelj (Radio Rijeka)