Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi termin koncerta Josipe Lisac!

Novi termin koncerta Josipe Lisac!Josipa Lisac održati će nakon dosta vremena svoj samostalni koncert u Kaštelu Grimani u Savičenti u novom terminu, u srijedu, 04. 08. s početkom u 21.00 h.

Koncert će se održati u sklopu serije koncerata “Zvijezde u kaštelu” pod pokroviteljstvom Općine Svetvinčenat, koja se iz godine u godinu profilira kao kulturno središte Istre.

Josipa Lisac prisutna je već dugi niz godina na hrvatskoj estradi, uvijek svoja, uvijek originalna i uvjek u vrhu popularnosti. Sama njezina pojava je pravo osvježenje na našoj sceni, a glazba, tako lijepa i tako drugačija, već godinama privlači nove poklonike. Na svojim koncertima Josipa uvijek mijenja svoje pjesme, mjesi ih poput tijesta, oblikuje, daje im novi duh..Upravo stoga i skladbe iz 70-tih djeluju jednako sviježe i moćno i danas, četardesetak godina poslije...

Ponovo vrhunska produkcija i velebni Kaštel uz milozvučni glas Josipe Lisac i bravure njezinog pratećeg benda, ne ostavljaju nam prostora za odmak. U subotu 03. srpnja svi će putevi voditi u pitoreksnu Savičentu.

Jedna će zvijezda pjevati pod toplim istarskim zvijezdanim nebom...

Karte za ovu glazbenu poslasticu mogu se kupiti u pretprodaji u TZ Općine Svetvinčenat , Centar Cd shopu u Puli, Frizerskom salonu As u Pazinu, Foto Festivalu u Buzetu, Kartomatu u Rijeci, Agenciji Vozila i Caffe baru Valentino u Labinu, te na stranicama www.ticketpro.hr i www.kulturaplus.com.

Informacije i rezervacije na www.vozila.hr i telefon 052 853 333.


Objavljeno 16.07.2010.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin