Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novih 3000 ulaznica za Depeche Mode

Novih 3000 ulaznica za Depeche ModeOd danas, (1. rujna) u 9 sati na svim ovlaštenim mjestima Ticketpro.hr-a počinje prodaja ulaznica za ’’novi koncert’’ skupine Depeche Mode, koji će se održati 14. veljače 2010. u zagrebačkoj Areni.

Nakon odgode nastupa zakazanog za 21. svibnja, uslijed bolesti frotmena Davea Gahana, Zagreb je imao sreće dobivši novi termin, a svi kojima novi datum nije odgovarao mogli su vratiti ulaznice do 31. kolovoza.

I samo njih 2200 se odlučilo na taj potez, a u dogovoru s managementom grupe organizator je dodao još 800 ulaznica što znači da je ukupno 3000 ’’novih ulaznica’’ u prodaji. Prema pokaznom interesu za zagrebački koncert u okviru ”Tour of the Universe” iste bi mogle brzo i nestati.

Ulaznicu se mogu nabaviti po cijeni od 390 kn za fan pit, 330 kn za parter, 370 kn za tribine gornje, 330 kn za tribine donje, te 500 kn za vip ložu.

Organizator, Lupa promocija, napominje da se ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima kako ne bi bili oštećeni prilikom kupnje ulaznica na crno (ukoliko su iste poništene u Ticketpro sustavu, a nisu vraćene na prodajna mjesta).

Ulaznice kupljenje za ’’odgođeni’’ zagrebački koncert i dalje su važeće i nije ih potrebno mijenjati za nove.

Objavljeno 01.09.2009.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox