Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Osmomartovski ”We Live Longer” party!

Osmomartovski ”We Live Longer” party!Žene - Rade i na poslu i kod kuće, a manje su plaćene od muškaraca, ima ih više na burzi, a manje na direktorskim pozicijama, teže se zapošljavaju i lakše dobivaju otkaz, nasilje bolje da ne spominjemo...pa ipak, usprkos svemu, žive duže! Provjerite zašto - na osmomartovskoj “We live longer!” zabavi.

Tajnu dugovječnosti otkrivaju vam jake mješovito ženske snage domaće up&underground scene Ž/buka, Shoxx, Le zbor feat. Vergl Grind, te Djica Nora.

Ž/Buka je prepoznata na domaćoj, ali i sceni regije kao bend koji na zanimljiv način tretira post rock, psihodeliju i noise. Kažu da su trenutno u fazi oslobođenja i akceleracije. Brže, više, jače od svega što ste do sada čuli.

Shoxx - Iza kodnih imena: Queen Elizabeth, Bloody Mary, Anne Boleyn, Henry the VIII krije se mješavina impozantnih vokala, gitara i u 21. vijeku nezamjenjive elektronike. Tekstovi su im prilično eksplicitni, i naravno edukativni. Glazba plesna. Savršena kombinacija.

Le Zbor su malo puniji modeli kolokvijalno znane kao posvuduše. Pojavljuju se u dokumentarnim filmovima, HTV-ovim reportažama, stripovima, kazališnim predstavama, modnim revijama i na pokojoj izložbi. U zadnje vrijeme navodno pjevaju, čak i troglasno. Vergl Grind je novi projekt podzemnih zagrebačkih muzičara usmjeren prema kazališnim vodama. Ukratko boy bend koji izvrsno svira benđo, harmoniku, kontrabas, saksofon i bubnjeve. Skloni su cirkusu, održivom razvoju i horor filmovima. Nemaju predrasuda, kad ih čujete slobodno zaplešite kolo ili valcer.

Najperspektivnija DJica mlađe generacije DJica Nora, osvanula na duplerici poznatog mjesečnika. Mjuza moderna i urbana, možda nakon 2-3 ujutro pusti i nešto domaće.

Vrata 20:00 Koncert 21:00

Upad 20 kn za cure, 30 kn za dečke.

Objavljeno 04.03.2010.

Vremeplov

Ritam ili imaš ili nemaš a kad ga imaš onda je to potpuno.
Elvis Presley