Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Osmomartovski ”We Live Longer” party!

Osmomartovski ”We Live Longer” party!Žene - Rade i na poslu i kod kuće, a manje su plaćene od muškaraca, ima ih više na burzi, a manje na direktorskim pozicijama, teže se zapošljavaju i lakše dobivaju otkaz, nasilje bolje da ne spominjemo...pa ipak, usprkos svemu, žive duže! Provjerite zašto - na osmomartovskoj “We live longer!” zabavi.

Tajnu dugovječnosti otkrivaju vam jake mješovito ženske snage domaće up&underground scene Ž/buka, Shoxx, Le zbor feat. Vergl Grind, te Djica Nora.

Ž/Buka je prepoznata na domaćoj, ali i sceni regije kao bend koji na zanimljiv način tretira post rock, psihodeliju i noise. Kažu da su trenutno u fazi oslobođenja i akceleracije. Brže, više, jače od svega što ste do sada čuli.

Shoxx - Iza kodnih imena: Queen Elizabeth, Bloody Mary, Anne Boleyn, Henry the VIII krije se mješavina impozantnih vokala, gitara i u 21. vijeku nezamjenjive elektronike. Tekstovi su im prilično eksplicitni, i naravno edukativni. Glazba plesna. Savršena kombinacija.

Le Zbor su malo puniji modeli kolokvijalno znane kao posvuduše. Pojavljuju se u dokumentarnim filmovima, HTV-ovim reportažama, stripovima, kazališnim predstavama, modnim revijama i na pokojoj izložbi. U zadnje vrijeme navodno pjevaju, čak i troglasno. Vergl Grind je novi projekt podzemnih zagrebačkih muzičara usmjeren prema kazališnim vodama. Ukratko boy bend koji izvrsno svira benđo, harmoniku, kontrabas, saksofon i bubnjeve. Skloni su cirkusu, održivom razvoju i horor filmovima. Nemaju predrasuda, kad ih čujete slobodno zaplešite kolo ili valcer.

Najperspektivnija DJica mlađe generacije DJica Nora, osvanula na duplerici poznatog mjesečnika. Mjuza moderna i urbana, možda nakon 2-3 ujutro pusti i nešto domaće.

Vrata 20:00 Koncert 21:00

Upad 20 kn za cure, 30 kn za dečke.

Objavljeno 04.03.2010.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain