Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ozzy Osbourne tužio Iommija

Ozzy Osbourne tužio IommijaOzzy Osbourne je podigao tužbu protiv svojeg kolege iz benda Black Sabbath, tvrdeći da je protuzakonito svojatao naziv benda.

U tužbi koja je podignuta na Manhattnovom federalnom sudu, Osbourne optužuje gitaristu Tonyja Iommija da je protuzakonito prikazao naziv benda kao svoje vlasništvo u US Patent and Trademark Officeu(Državni ured za dozvole i zaštitne žigove).

Prema New York Postu, Iommi je optužen za 50 posto dobiti koje je uživao koristeći se nazivom ‘Black Sabbath’ i udjelom od korištenja imena.

U tužbi također stoji da je Osbourneov poseban vokalski izraz jedan od glavih razloga zbog kojih je bend postao toliko uspješan te da je isti postao manje popularan nakon njegovog odlaska iz benda 1980. godine.

Objavljeno 15.06.2009.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik