Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Paul McCartney umjesto Ziggyja Stardusta

Paul McCartney umjesto Ziggyja Stardusta Bivši član Beatlesa, sir Paul McCartney, odabran je za glavnu zvijezdu desetog izdanja kalifornijskog festivala ’’Coachella’’ koji je na rasporedu od 17. do 19. travnja. Nastupit će kao headliner prvog dana, a prema pisanju BBC-ja, oduševljen je ponudom.

Angažiranjem Paula i službeno je propao pokušaj organizatora da uskrsnu Ziggyja Stardusta, slavnog alter-ega Davida Bowieja koji je odbio ponudu obzirom da je u potpunosti posvećen snimanju novog albuma. Basistu i skladatelju najvećih hitova liverpulskih čupavaca, 66-godišnjem McCartneyju, tako je pripala pozicija na ’’Coachelli’’ tradicionalno rezervirana za rock legende.

Društvo će mu praviti i jedan od suvremenika, kanadski mračnjak Leonard Cohen, a zaista impresivan line-up zaokružuju Amy Winehouse, Morrissey, The Cure, Franz Ferdinand i Yeah Yeah Yeahs…

Objavljeno 10.02.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)