Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Paul McCartney umjesto Ziggyja Stardusta

Paul McCartney umjesto Ziggyja Stardusta Bivši član Beatlesa, sir Paul McCartney, odabran je za glavnu zvijezdu desetog izdanja kalifornijskog festivala ’’Coachella’’ koji je na rasporedu od 17. do 19. travnja. Nastupit će kao headliner prvog dana, a prema pisanju BBC-ja, oduševljen je ponudom.

Angažiranjem Paula i službeno je propao pokušaj organizatora da uskrsnu Ziggyja Stardusta, slavnog alter-ega Davida Bowieja koji je odbio ponudu obzirom da je u potpunosti posvećen snimanju novog albuma. Basistu i skladatelju najvećih hitova liverpulskih čupavaca, 66-godišnjem McCartneyju, tako je pripala pozicija na ’’Coachelli’’ tradicionalno rezervirana za rock legende.

Društvo će mu praviti i jedan od suvremenika, kanadski mračnjak Leonard Cohen, a zaista impresivan line-up zaokružuju Amy Winehouse, Morrissey, The Cure, Franz Ferdinand i Yeah Yeah Yeahs…

Objavljeno 10.02.2009.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf