Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Podsjetite se na slavne dane grupe The Police

Jedan od događaja koji će se nesumnjivo spominjati u svakom sažetku ovogodišnje rock scene – ponovno okupljanje trija Police i njegova svjetska turneja u povodu 30. godišnjice postojanja, koja je počela 28. svibnja i proteže se u 2008. – nije na žalost bio popraćen novim materijalom grupe, ali je dao povoda za podsjetnik na njezinu blistavu karijeru u obliku prve antologije na dva CD-a. Nakon ranije objavljenih kompilacija „Every Breath You Take – The Singles“ (1986.) i „Greatest Hits“ (1992.), ova najnovija sadrži 28 snimaka uključujući sve hit singlove, omiljene pjesme s pet studijskih albuma i prvi singl iz 1977., „Fallout“.

Tako se na prigodnom izboru iz opusa Stinga, Andyja Summersa i Stewarta Copelanda nalaze „Roxanne“ i „So Lonely“ s prvog albuma „Outlandos d’Amour“ (1978.), „Message In A Bottle“ i „Walking On The Moon“ sa „Reggatta De Blanc“ (1979.), „Don’t Stand So Close To Me“ i „De Do Do Do, De Da Da Da“ sa „Zenyatta Mondatta“ (1980.), „Every Little Thing She Does Is Magic“ i „Spirits In The Material World“ sa „Ghost In The Machine“ (1981.) te „Every Breath You Take“, „Wrapped Around Your Finger“ i „King Of Pain“ s albuma „Synchonicity“ (1983.) - tek dio repertoara što ga poklonici grupe Police mogu očekivati na predstojećim koncertima – dakako, pod uvjetom da su se na vrijeme pobrinuli za ulaznice.

Objavljeno 03.09.2007.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)