Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premijera novog Gibonnijevog spota

Premijera novog Gibonnijevog spotaNovi videospot Zlatana Stipišića Gibonnija “Čemu se nadaš, srce moje” svoju će premijeru imati u ponedjeljak, 11.10. na regionalnom MTV-ju I portalu www.mtv.com.hr.

Četvrti spot sa iznimno uspješnog albuma „Toleranca“ režirao je Žare Batinović, a o spotu je sam Gibo izjavio: „Ovaj spot je zapravo sniman po izboru samih fanova. Naime, pjesma „Čemu se nadaš, srce moje“ imala je najviše klikova na fejsu, pa smo na taj način odlučili da baš za nju bude snimljen slijedeći spot. U spot je uložen veliki trud od strane Žareta, većinu je radio on sam doma, a manji dio je sniman u studiju uz nekoliko gošći s glumačke akademije. Kada vidiš rezultat ne možeš vjerovati da je na spotu radio samo jedan čovjek! Oduševljen sam rezultatom i vjerujem da će se svidjeti i publici!“

Gibonni je, uz Edu Maajku, Gramophoendzie, Negativ I Leeloojamais, nominiran za prestižnu nagradu Best Adria Act na predstojećim MTV-jevim Europskim glazbenim nagradama čije glasanje traje do 15. listopada.

Gibonnijev novi videospot “Čemu se nadaš, srce moje” premijerno pogledajte na regionalnom MTV-ju I portalu www.mtv.com.hr u ponedjeljak, 11.10. u 20:00.


Objavljeno 11.10.2010.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)