Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pronađene izgubljene snimke Golubana iz Sun studija

Pronađene izgubljene snimke Golubana iz Sun studijaNakon godinu dana traženja pronađeni su izgubljeni tonski zapisi našeg poznatog usnoharmonikaša Tomislava Golubana, koje je prošle godine je snimio u poznatom Sun studiju u Memphisu (USA).

Naime, nestanak dijela zapisa leži u razlogu, da su ime i radna imena pjesama bila upisana na engleskom. Dok su snimatelji po hard diskovima tražili Tomislava Golubana i pjesme ”Rakija”, ”Žveglica” i ”Grabrovec”, u njihovom je računalu bilo zapisano pod imenom ’Little Pigeon’ ”Drink”, ”Cabin” i ”Hometown”.

CD radnog naslova ”Memphis Album” koji bi uz Sun snimke trebao sadržavati i snimke live nastupa iz tri Memphis Beale St. kluba s nastupa na International Blues Challengeu, javnosti bi trebao biti predstavljen na jesen.

Objavljeno 18.04.2010.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj