Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pronađeno ljubavno pismo otkriva veliku ljubav Edith Piaf

Pronađeno ljubavno pismo otkriva veliku ljubav Edith PiafFrancuska pjevačica Edith Piaf bila je ludo zaljubljena u velikog grčkog glumca iz vremena nakon Drugog svjetskog rata koji joj nije uzvratio ljubav, prema pismu pronađenom među njegovim osobnim stvarima, doznaje se od grčke aukcijske kuće.

”Taki, volim te kako još nikoga nisam voljela, ne dopusti da umrem od ljubavi”, pisala je Piaf u pismu upućenom Dimitrisu Hornu, poslanom u Atenu 20. rujna 1946. iz Ajaccija, na Korzici, rekao je vlasnik aukcijske kuće Petros Vergos.

”Ovo pismo koje ima četiri stranice potpuno je autentično, a Hornu ga je nakon njezine smrti u omotnici predao rođak”, kaže Vergos, predsjednik grčke udruge aukcionara.Pismo će se prodati na dražbi u Ateni 17. prosinca, a početna mu je cijena 1.000 eura. Edit Piaf kojoj je tada bila 31 godina, upoznala je glumca, poznatog po nadimku Taki, koji je već s 25 godina imao pred sobom sjajnu glumačku karijeru, na koncertu koji je održala u Ateni 18. rujna, kaže Vergos.

Objavljeno 09.12.2008.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com