Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ramonesi dobivaju biografski film

Ramonesi dobivaju biografski filmKako za sada stoje stvari izgleda da će njujorške punk legende The Ramones napokon dobiti svoj biografski film.

Šuškanja o cijelom projektu započela su još 2006., kada je Rosegarten pokušavao otkupiti prava na knjigu, kao i glazbu benda na koju polaže majka Joeya Ramonea, Charlotte Lesher.

Originalno zamišljen kao nezavisni projekt pod vodstvom menadžera i producenta Rorya Rosegartena (”Everybody Loves Raymond”) temeljen na radnji nadolazeće knjige memoara ”I Slept With Joey Ramone” na kojoj je uz dugogodišnjega punk pisca i kronologičara benda - Legsa McNeila također radio i brat lidera benda Joeya Ramonea - Mickey Leigh, dobit će snažnu financijsku potporu ogranka slavne filmske produkcijske kuće 20th Century Fox, Fox Searchlight.

Sukladno nazivu knjige čije se izdanje očekuje tijekom prosinca, film će se također uvelike bazirati i na životu preminuloga frontmena.

Objavljeno 12.10.2009.

Vremeplov

Otišao sam na brod kako bi zaradio lovu za ”fleš”, a kad sam se nakon pet godina vratio s ”flešom”, nisam više imao koga slikati – scena je nestala.
Damir Krizmanić Kriza, riječki fotograf