Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

REM će predstaviti album preko Facebooka

REM će svoj novi album predstaviti premijerno putem iLike aplikacije. Rockeri su svoj 14. studijski album ’Accelerate’ odlučili prije svih predstaviti korisnicima društvene internet aplikacije iLike, koji će pjesme moći preslušati i podijeliti sa svojim prijateljima putem svoje Facebook stranice, javlja Otvoreni radio.

Ovo je prvi puta da neko veliko glazbeno ime na ovakav način predstavlja svoju glazbu, no Michael Stipe je to jednostavno objasnio: ’Tehnološki napredak je neizbježan. Možemo ga ili ignorirati ili mu se pridružiti’. ’Stream & share’ kompletnog albuma ’Accelerate’ počet će na iLike aplikaciji od 24. ožujka i trajat će sve do 1. travnja, službenog datuma izlaska albuma.
Preslušavanje albuma će pratiti videoporuka samih članova grupe, a 11 novih pjesama bit će dostupne svim korisnicima servisa Facebook, iTunes ili bilo koje druge društvene stranice koja nudi korištenje iLike aplikacije na svojoj platformi.

Objavljeno 12.03.2008.

Vremeplov

San koji čovjek sanja sam je samo san. San koji sanjamo s drugima je stvarnost... Ne vjerujem u ubijanje koji god razlog postojao za to.
John Lennon