Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Remasterirani John Lenon

Remasterirani John LenonU trenutku kada cijeli svijet obilježava 70 godina od rođenja legendarnog Johna Lennona, EMI je u suradnji sa Yoko Ono objavio remasterirani katalog svih Lennonovih albuma kao i nekoliko novih izdanja.

U katalogu se nalazi 8 remasteriranih Lennonovih albuma i novih naslova uključujući: Double Fantasy Stripped Down, Power To The People: The Hits, Gimme Some Truth, i John Lennon Signature Box.

Johnovi solo albumi i snimke sada su po prvi puta digitalno remasterirani, a dostupni su i u digitalnom obliku. ’’Double Fantasy’’ iz 1980., dobitnik Grammyja, objavljen je u izvornoj verziji, ali i u ponovo remiksiranoj ’’Stripped Down’’ verziji koju su producirali Yoko Ono i Jack Douglas, originalni koproducent albuma.

Album ’’Some Time In New York City’’ je osvježen i u dvostrukom cd izdanjz uključuje 6 ’’Live jam’’ snimki s originalnog albuma.

Kompilacija ’Power To The People: The Hits’ donosi 15 ključnih pjesama Lennonove solo karijere, a u ’Experience’ izdanjz donosi i bonus dvd sa video spotovima.

Vrhunac ove kolekcije reizdanje je luksuzni ’’John Lennon Signature Box’’, izdanje sa 11 CD-a i sadrži i 13 dosad neobjavljenih kućnih snimaka, a Yoko Ono, Sean i Julian Lennon osobno su napisali bilješke uz ovu bogatu kolekciju.

Naslovnicu ’’Double Fantasy Stripped Down’’ albuma čine originalni crteži Seana Lennona, dok je ’’Wallas and Bridges’’ iz 1974. ponovo u originalnom omotu.

Yoko Ono o ovom projektu kaže: ’U godini kada obilježavamo 70 godina od rođenja moga supruga i životnog partnera, nadam se da će ova kolekcija remastera i reizdanja postići da njegova glazba dođe do posve nove publike.

Kroz remasteriranje gotovo 150 pjesama, koje se nalaze na 8 njegovih briljantnih albuma, nadam se, također, da će oni kojima je već poznata njegova glazba pronaći novu inspiraciju u njegovom nevjerojatnom talentu skladatelja, glazbenika i pjevača i iz njegovih snažnih komentara života ljudi.’

Život i glazba Johna Lennona ove će jeseni biti posebno proslavljeni mnoštvom događanja diljem svijeta. Za sve detaljnije informacije posjetite službenu stranicu www.johnlennon.com .

Objavljeno 17.10.2010.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)