Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Robert Plant postao počasni potpredsjednik nogometnog kluba

Robert Plant postao počasni potpredsjednik nogometnog klubaRobert Plant, frontman legendarne grupe Led Zeppelin, ostao je ugodno iznenađen odlukom engleskog prvoligaša Wolverhamptona da ga se imenuje počasnim potpredsjednikom kluba.


Plant za istoimeni klub navija već 55 godina, a počast je primio u poluvremenu utakmice protiv West Hama od vodećeg čovjeka kluba Stevea Morgana.

”Koliko sam polaskan, toliko mi je i neugodno, jer ima puno ljudi važnijih od mene i koji bi iz veće blizine mogli nadgledati što se u klubu događa” - kazao je Plant.

Legendarnog pjevača već se u dva navrata povezivalo s klubom, ali ne s funkcijom počasnog potpredsjednika, već s onom direktorskom: prvi je put to bilo 1970-ih kada je dolazio na utakmice s turneje koja je tada bila na drugom kontinentu, a posljednji put 1982. godine kada se špekuliralo da bi skupa s Bevom Bevanom (bubnjar Electric Light Orchestra) mogao preuzeti klub.

Objavljeno 24.08.2009.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin