Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S.A.R.S. u MTV Expressu

S.A.R.S. u MTV ExpressuOve srijede, 30. lipnja 2010. u 20h, u emisiji MTV Express regionalnoj publici predstavit će se beogradski bend S.A.R.S.

Svježe amputirana ruka Satrianija (skraćeno S.A.R.S.) je glazbeni sastav iz Beograda. Bend su osnovali 2006. godine Aleksandar Luković - Lukac i Dragan Kovačević - Žabac.

Njihova glazba je svojevrsna kombinacija pop, rok, reggae, hip-hop i blues glazbe, s elementima tradicionalnog srpskog folka. U fuziji ovih glazbenih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda. S.A.R.S. je stekao veliku popularnost u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije krajem 2007. sa svojim prvim singlom Buđav Lebac.

U ožujku 2009. snimili su prvi album za nacionalnu izdavačku kuću PGP RTS uz producentsku pomoć Đorđa Miljenovića (Skaj Viklera).

Među gostima na ovom izdanju pojavljuju se, između ostalih, puhački instrumentalist Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn), gitarist Aleksandar Sale Sedlar Bogoev, bubnjar Vladan Rajović (Kanda, Kodža i Nebojša). Istovremeno s albumom, izišao je i animirani spot za pjesmu Buđav lebac , koji je crtao srpski ilustrator Aleksa Gajić.

Pogledajte što su članovi benda S.A.R.S. odlučili izvesti za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitiran u srijedu, 30.06.2010. u 20:00.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srijede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta tijekom redovnih glazbenih blokova na našem kanalu.

S.A.R.S. u MTV Expressu, srijeda, 30.06.2010. u 20:00, i na siteu www.mtv.com.hr.Objavljeno 30.06.2010.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain