Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stanite u red za DeLyricum!

Stanite u red za DeLyricum!DeLyricum je osnovan u rujnu 2003. godine, nakon izlaska albuma ”Tamna Strana Sunca”, mladog zagrebačkog hip hop umjetnika Tremensa nastupa večeras 12.01. 2010. u zagrebačkom Purgeraju.

Početkom ljeta 2004. snimaju prvi video spot pod nazivom „Češki huligani“, koji se vrtio u svim hrvatskim glazbenim TV emisijama. Drugi video spot pod nazivom „Tamna strana sunca“ snimljen je krajem 2004., a eter je zaposjeo od veljače 2005.

Treći video spot, „Vjeruj sebi“, izlazi krajem 2006., a nagrađen je na 16. Danima hrvatskog filma za najbolje montirani glazbeni video broj, zahvaljujući braći Tomislavu i Hrvoju Mršiću. Svoje singleove objavili su u lipnju 2005. na multimedijalnom cd-u pod nazivom „DeLyricum“.

Album „Autsajder“ izašao je za diskografsku kuću Aquarius records u suradnji s Morris Studiom 13. 10. 2008., zahvaljujući podršci Hrvoja Rupčića i Duška Samarđića – Kovačića.

Delyricum specifično kombinira hip hop, reggae, rock, funk, drum’n’bass, ska, punk, dub i crossover-metal i sve to uz obilje ritma i prepoznatljivih melodija.

Stilski vrlo inovativan, DeLyricum odiše pozitivnom energijom, a svi članovi benda imaju dugogodišnje iskustvo rada na hrvatskoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Prepoznaju se i po angažiranim, socijalno osjetljivim tekstovima koji otvoreno progovaraju o društvu i vremenu u kojem živim potičući na društvenu akciju i nužnu promjenu.
Energični i drski prava su jezikova juha koja će nam ipak dobro leći u hladnom siječnju.
Večerašnji koncert je ujedno promocija spota za pjesmu “Stani u red“, posljednji singl s prvog albuma “Autsajder”. Nakon ovog spota, dečki se bacaju na pripremanje materijala za novi album...

Koncert počinje u 22:30h, cijena karte 15kn.

Objavljeno 12.01.2010.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar