Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stari - novi New Order

Stari - novi New OrderMeđu brojnim kolekcijama tipa Box, Greatest hits, The best of ili tomu sličnih albuma, ističe se edicija Collector’s Edition manchesterske grupe New Order. Riječ je reizdanju njihovih pet albuma iz osamdesetih godina: ’’Movement’’, ’’Power’’, ’’Coruption and Lies’’, ’’Brotherhood’’ i ’’Techinque’’.

Svaki od tih novoizdanih dvostrukih albuma sadržava remasterizirani originalni album te pregršt do sada neobjavljenim snimaka i raznih dodataka. B-strane singlova, singlovi koji nikada prije nisu bili objavljeni, te razni remiksevi.

Rijetki su bendovi poput New Ordera koji su tako inovativno, poticajno kroz novu plesnu glazbu djelovali ne samo na tijelo, nego i na svjetonazor svojih poklonika Obzirom na činjenicu da je New Order od posebne vrijednosti ne samo za glazbenu kulturu prošlog stoljeća već i dalekosežnije, za cijelu kasniju pop kulturu, ova kolekcija pravo je glazbeno, ali i kulturološko dobro.

Objavljeno 13.01.2009.

Vremeplov

Nemojmo idealizirati situaciju, bavljenje glazbom u Hrvatskoj ne išće ništa više vremena od imanja bilo kojeg prosječno vremenski konzumirajućeg hobija...
Aljoša Šerić (Ramirez / Pavel), intervju za RiRock.com