Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stewart Copeland: ”The Police zvuči nevjerojatno jadno”

Prvi povratnički koncert Policea članovima benda nije ostao u baš nezaboravnom sjećanju. ”Pjevač Policea skače poput maćuhice, bubnjar se raspada, a tko zna što gitarist radi.” Ovo nisu bile kritike ogorčenih novinara, već obeshrabrujuće iskreni komentari bubnjara pred raspadom ponovno ujedinjenog tria. Filozofski nastrojen Stewart Copeland izbacio je svu gorčinu u izjavi na svojoj web stranici, dan poslije prvog novog zajedničkog nastupa u Vancouveru - gradu u kojem su prije 20 godina započeli svoju prvu svjetsku turneju.
- Ovo je nevjerojatno jadno. Mi smo moćni Police i totalno smo izgubljeni - napisao je Copeland. Većina od prisutnih 20 000 fanova vjerojatno nije primijetila male pogreške na pozornici, ali Copeland, kao i ostatak članova benda svega su bolno svjesni. Više na Thepolicefile.com.

Objavljeno 04.06.2007.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal