Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sting potvrdio koncert u Zagrebu

Sting potvrdio koncert u ZagrebuGordon Summner poznatiji pod nadimkom Sting, potvrdio je da će 12. veljače u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, održati koncert „klasične“ glazbe.

Podsjetimo, bivši lider Policea, uzeo je kratku pauzu u svojoj pop karijeri i s Edinom Karamazovom snimio je album klasične glazbe ”Songs From the Labyrinth”. Svi Stingovi fanovi koji očekuju presjek hitova iz njegove karijere mogli bi se razočarati pošto će u Zagrebu neće biti popularnih Stigovih singlova, nego će se održati komorni koncert u pratnji priznatog majstora lutnje Edina Karamazova.

Tandem stiže u sklopu turneje ”Songs From the Labyrinth” kojom promoviraju istoimeni album, koji je nastao pod utjecajem Johna Dowlanda, skladatelja i pjevača iz doba engelske kraljice Elizabete.

U nedavnom razgovoru za Novi list, dugogodišnji Stingov suradnik Dominic Miller, izjavio je kako je upravo on uveo Stinga u svijet ’’klasičara’’ - A da. To što sam Stingu dao tu jebenu lutnju udaljilo me od posla za dvije pune godine! Danas se šalimo oko toga ali sam definitivno siromašniji.

Stingu će ovo biti treći nastup u Hrvatskoj, do sada je odsvirao dva koncerta u pulskoj Areni, a ovaj treći biti će premjerni pred zagrebačkom publikom.

Objavljeno 08.12.2008.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)