Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sting potvrdio koncert u Zagrebu

Sting potvrdio koncert u ZagrebuGordon Summner poznatiji pod nadimkom Sting, potvrdio je da će 12. veljače u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, održati koncert „klasične“ glazbe.

Podsjetimo, bivši lider Policea, uzeo je kratku pauzu u svojoj pop karijeri i s Edinom Karamazovom snimio je album klasične glazbe ”Songs From the Labyrinth”. Svi Stingovi fanovi koji očekuju presjek hitova iz njegove karijere mogli bi se razočarati pošto će u Zagrebu neće biti popularnih Stigovih singlova, nego će se održati komorni koncert u pratnji priznatog majstora lutnje Edina Karamazova.

Tandem stiže u sklopu turneje ”Songs From the Labyrinth” kojom promoviraju istoimeni album, koji je nastao pod utjecajem Johna Dowlanda, skladatelja i pjevača iz doba engelske kraljice Elizabete.

U nedavnom razgovoru za Novi list, dugogodišnji Stingov suradnik Dominic Miller, izjavio je kako je upravo on uveo Stinga u svijet ’’klasičara’’ - A da. To što sam Stingu dao tu jebenu lutnju udaljilo me od posla za dvije pune godine! Danas se šalimo oko toga ali sam definitivno siromašniji.

Stingu će ovo biti treći nastup u Hrvatskoj, do sada je odsvirao dva koncerta u pulskoj Areni, a ovaj treći biti će premjerni pred zagrebačkom publikom.

Objavljeno 08.12.2008.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com