Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Podsjetite se na slavne dane grupe The Police

Jedan od događaja koji će se nesumnjivo spominjati u svakom sažetku ovogodišnje rock scene – ponovno okupljanje trija Police i njegova svjetska turneja u povodu 30. godišnjice postojanja, koja je počela 28. svibnja i proteže se u 2008. – nije na žalost bio popraćen novim materijalom grupe, ali je dao povoda za podsjetnik na njezinu blistavu karijeru u obliku prve antologije na dva CD-a. Nakon ranije objavljenih kompilacija „Every Breath You Take – The Singles“ (1986.) i „Greatest Hits“ (1992.), ova najnovija sadrži 28 snimaka uključujući sve hit singlove, omiljene pjesme s pet studijskih albuma i prvi singl iz 1977., „Fallout“.

Tako se na prigodnom izboru iz opusa Stinga, Andyja Summersa i Stewarta Copelanda nalaze „Roxanne“ i „So Lonely“ s prvog albuma „Outlandos d’Amour“ (1978.), „Message In A Bottle“ i „Walking On The Moon“ sa „Reggatta De Blanc“ (1979.), „Don’t Stand So Close To Me“ i „De Do Do Do, De Da Da Da“ sa „Zenyatta Mondatta“ (1980.), „Every Little Thing She Does Is Magic“ i „Spirits In The Material World“ sa „Ghost In The Machine“ (1981.) te „Every Breath You Take“, „Wrapped Around Your Finger“ i „King Of Pain“ s albuma „Synchonicity“ (1983.) - tek dio repertoara što ga poklonici grupe Police mogu očekivati na predstojećim koncertima – dakako, pod uvjetom da su se na vrijeme pobrinuli za ulaznice.

Objavljeno 03.09.2007.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com