Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stiže reizdanje čitavog kataloga Franka Sinatre

Stiže reizdanje čitavog kataloga Franka SinatreZahvaljujući sporazumu između izdavačkih kuća Warner i Universal, svi albumi legendarnog Franka Sinatre bit će ponovno objavljeni i izvan Sjedinjenih Država. Po tom sporazumu, Universal preuzima brigu o cjelokupnom Sinatrinom katalogu, a on obuhvaća 38 albuma te 14 DVD-ova.

”Nema do Sinatre. Njegova glazba je jedan od razloga što sam uopće u ovome poslu, a sada je možemo približiti potpuno novoj generaciji obožavatelja” kaže Lucian Grainge, izvršni direktor Universala.

Prvi u nizu je album ”My Way” prvi put objavljen 1969. godine koji će svojih četrdeset godina proslaviti s dvije bonus pjesme i posvetom koju je napisao Bono iz U2.

Bio je to album na kojem je Sinatra uspješno spojio obrade (”Mrs. Robinson” - Simona & Garfunkela, i ”Yesterday” - The Beatlesa...) s pjesmama koje će kasnije postati klasici poput himne ”My Way”.

”My Way - 40th Anniversary Edition” obogaćeno je s dvije bonus pjesme: ”For Once in My Life” s probe za Sinatrinu emisiju 1969. godine, te live izvedbom ”My Way” u Dallasu 1987. godine.

Što se pripadajućeg teksta tiče, riječ je o članku iz siječnja 2009. koji je Bono napisao za svoju kolumnu u New York Timesu, a u njemu je opisao što je za njega značio Frank Sinatra.

Popis pjesama:
Watch What Happens
Didn’t We
Hallelujah, I Love Her So
Yesterday
All My Tomorrows
My Way
A Day In The Life Of A Fool
For Once In My Life
If You Go Away
Mrs. Robinson
For Once In My Life (Rehearsal)
My Way (Live)

Objavljeno 06.09.2009.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor