Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stiže reizdanje čitavog kataloga Franka Sinatre

Stiže reizdanje čitavog kataloga Franka SinatreZahvaljujući sporazumu između izdavačkih kuća Warner i Universal, svi albumi legendarnog Franka Sinatre bit će ponovno objavljeni i izvan Sjedinjenih Država. Po tom sporazumu, Universal preuzima brigu o cjelokupnom Sinatrinom katalogu, a on obuhvaća 38 albuma te 14 DVD-ova.

”Nema do Sinatre. Njegova glazba je jedan od razloga što sam uopće u ovome poslu, a sada je možemo približiti potpuno novoj generaciji obožavatelja” kaže Lucian Grainge, izvršni direktor Universala.

Prvi u nizu je album ”My Way” prvi put objavljen 1969. godine koji će svojih četrdeset godina proslaviti s dvije bonus pjesme i posvetom koju je napisao Bono iz U2.

Bio je to album na kojem je Sinatra uspješno spojio obrade (”Mrs. Robinson” - Simona & Garfunkela, i ”Yesterday” - The Beatlesa...) s pjesmama koje će kasnije postati klasici poput himne ”My Way”.

”My Way - 40th Anniversary Edition” obogaćeno je s dvije bonus pjesme: ”For Once in My Life” s probe za Sinatrinu emisiju 1969. godine, te live izvedbom ”My Way” u Dallasu 1987. godine.

Što se pripadajućeg teksta tiče, riječ je o članku iz siječnja 2009. koji je Bono napisao za svoju kolumnu u New York Timesu, a u njemu je opisao što je za njega značio Frank Sinatra.

Popis pjesama:
Watch What Happens
Didn’t We
Hallelujah, I Love Her So
Yesterday
All My Tomorrows
My Way
A Day In The Life Of A Fool
For Once In My Life
If You Go Away
Mrs. Robinson
For Once In My Life (Rehearsal)
My Way (Live)

Objavljeno 06.09.2009.

Vremeplov

Sve je u rukama. Da bi ste dobili zvuk koji želite, morate točno znati gdje dodirnuti žice i točno koliki pritisak upotrebiti. Morate naučiti to osjetiti. U tom slučaju bas govori.
Jaco Pastorius