Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

St!Llness - ’’Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje’’

St!Llness - ’’Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje’’Menart predstavlja drugi novi album grupe St!Llness pod nazivom ”Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje” koji se može naći u svim trgovinama. Ovim albumom St!Llness, ne samo da potvrđuje svoj status već unapređuje zvuk i svoj pristup stvaranju i muziciranju.

Kako sami kažu za novi album, to je ”Audiovizualni komplet recikliran za poticanje razmjene informacija i energije”. Njihov izričaj potkrijepljen je likovnim oblikovanjem kompletnog paketa za koji je zadužen Goran Škofić po ideji ST!llnessa i DVD-om u izradi kulturne internet televizije Transmeet.tv.

Sav likovni i video materijal danas je direktno povezan sa sve češćim vizualnim izvedbama na koncertima, a za koji su odgovorni Trip to Zion visuals. Album je sniman u Kramasonik studiju kod Hrvoja Nikšića (Tobogan, Vještice).

Kako smo spomenuli, novi album ”Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje” donosi trinaest novih pjesama prepoznatljivog ST!llnessovog zvuka koji će oduševiti stare fanove i svakako pridobiti nove. Uz novi album dolazi i poklon DVD na kojem se nalaze svi dosadašnji spotovi grupe ST!llness, te snimke njihovih nastupa iz Doma sportova gdje su nastupili kao predrgupa TBF-u i s nastupa u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Objavljeno 18.11.2009.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison