Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svi putevi vode na drugi Labinmusic festival!

Svi putevi vode na drugi Labinmusic festival!Bliži se subota, a time i drugo izdanje Labinmusic festivala koji se zbiva kao što mu i ime govori u Labinu.

Na ovogodišnjem izdanju nastupaju neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene Rundek Cargo Trio, Urban & 4 , Pips Chips & Videoclips i TBF.

Darko Rundek jedan je od legenda rocka sa ovih prostora još od doba Haustora. Upravo će na ovom festivalu izvesti i neke od pjesama iz tog razdoblja, uz naravno Apokalipso i hitove koji su nastali u njegovoj samostalnoj karijeri.

Damir Urban je javnosti poznat mnogo godina još kao frontmen legendarnih Laufera, a potom se uspješno otisnuo u samostalnu karijeru. Njegov pristup glazbi i tekstovi u kojima se mnogi pronalaze drže ga u vrhu hrvatske glazbe već toliko godina.

Pipsi su uvijek tu, otkačeni i drugačiji, ponekad i ispred vremena, kao što su pokazali izdavši posljednji album na sticku.

TBF se nametnuo u posljednje dvije godine kao jedan od najtreženijih i najpopularnijih hrvatskih bendova. Svojom prepoznatljivom glazbom i ljetnim ritmovima pravi su odabir za ovakve festivale.

Kao predgrupe, posjetitelje će zabavljati mladi labinski blues rock band The Crossroads i njihove nešto starije kolege iz benda Rockline.

Posljednji adut festivala je pjevačica Franka Batelić koja će biti voditelj cijelog programa Labinmusica.

Koncert se održava na prekrasnoj lokaciji igrališta u gornjem Labinu, sa pogledom na stari grad i more.

Organizatori su u kontaktu s meteorolozima i prema predviđanjima, kiša bi trebala zaobići Labin za vrijeme trajanja festivala. U slučaju nekih promjena organizatori su imaju u rezervi i veliki šator, tako da će koncert zasigurno ići predviđenim tokom.

Zbog velikog broja ljudi koji će doći na festival, preporučujemo i parkiranje kraj OŠ “Matije Vlačić”, te odlazak pješke ili taksi kombijima do starog grada.

Ulazi se otvaraju već od 19.00 h, a program započinje već u 20.00 h.

Karata u pretprodaji još uvijek ima (Dalas Music Shop Rijeka, Centar cd shop Pula, Foto Festival Buzet, Frizerski salon As Pazin i Caffe barovi Orange, Spider i Valentino u Labinu), ali je organizator osigurao i dovoljan broj ulaznica za dan koncerta.

Objavljeno 18.06.2010.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young