Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svi putevi vode na drugi Labinmusic festival!

Svi putevi vode na drugi Labinmusic festival!Bliži se subota, a time i drugo izdanje Labinmusic festivala koji se zbiva kao što mu i ime govori u Labinu.

Na ovogodišnjem izdanju nastupaju neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene Rundek Cargo Trio, Urban & 4 , Pips Chips & Videoclips i TBF.

Darko Rundek jedan je od legenda rocka sa ovih prostora još od doba Haustora. Upravo će na ovom festivalu izvesti i neke od pjesama iz tog razdoblja, uz naravno Apokalipso i hitove koji su nastali u njegovoj samostalnoj karijeri.

Damir Urban je javnosti poznat mnogo godina još kao frontmen legendarnih Laufera, a potom se uspješno otisnuo u samostalnu karijeru. Njegov pristup glazbi i tekstovi u kojima se mnogi pronalaze drže ga u vrhu hrvatske glazbe već toliko godina.

Pipsi su uvijek tu, otkačeni i drugačiji, ponekad i ispred vremena, kao što su pokazali izdavši posljednji album na sticku.

TBF se nametnuo u posljednje dvije godine kao jedan od najtreženijih i najpopularnijih hrvatskih bendova. Svojom prepoznatljivom glazbom i ljetnim ritmovima pravi su odabir za ovakve festivale.

Kao predgrupe, posjetitelje će zabavljati mladi labinski blues rock band The Crossroads i njihove nešto starije kolege iz benda Rockline.

Posljednji adut festivala je pjevačica Franka Batelić koja će biti voditelj cijelog programa Labinmusica.

Koncert se održava na prekrasnoj lokaciji igrališta u gornjem Labinu, sa pogledom na stari grad i more.

Organizatori su u kontaktu s meteorolozima i prema predviđanjima, kiša bi trebala zaobići Labin za vrijeme trajanja festivala. U slučaju nekih promjena organizatori su imaju u rezervi i veliki šator, tako da će koncert zasigurno ići predviđenim tokom.

Zbog velikog broja ljudi koji će doći na festival, preporučujemo i parkiranje kraj OŠ “Matije Vlačić”, te odlazak pješke ili taksi kombijima do starog grada.

Ulazi se otvaraju već od 19.00 h, a program započinje već u 20.00 h.

Karata u pretprodaji još uvijek ima (Dalas Music Shop Rijeka, Centar cd shop Pula, Foto Festival Buzet, Frizerski salon As Pazin i Caffe barovi Orange, Spider i Valentino u Labinu), ali je organizator osigurao i dovoljan broj ulaznica za dan koncerta.

Objavljeno 18.06.2010.

Vremeplov

Iza određene točke, glazba više nije moja. Vaša je…
Phil Collins