Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

T-Mobile INmusic: Ponovimo!

T-Mobile INmusic: Ponovimo!Nulti dan T-Mobile INmusic festivala, 21.06.2010., otvorit će Kawasaki 3P, ovogodišnji dobitnici Porina za album ’Idu Bugari’ u kategoriji ’najbolji album alternative glazbe’.

Drugi dan, na Sony Ericsson World Sategu, s početkom u 18:45h nastupit će The Bambi Molesters koji će prosurfat kroz stare, a i nove stvari objavljene u veljači na hvaljenom albumu ’As the Dark Wave Swells’.

Isti dan, na istom stageu, s početkom u 20:45 h nastupit će londonski elektroničari Audio Bullys koji su upravo objavili novi album ’Higher Than the Eiffel’.

Na samom kraju drugog dana T-Mobile INmusic festivala, u 23:00 h, na Tuborg Sategu, nastupit će jedan od najcijenjenijih drum’n’bass sastava, Pendulum. Pendulum će svojim live nastupom promovirat tek objavljeni album ’Immersion’.

Finalni dan festivala ekstravagantnim nastupom razvalit će kultni američki alter-rockeri The Flaming Lips. Njihov nastup zakazan je za 21:15h na T-Mobile Stageu. Neizostavan dio njihovih atraktivnih nastupa je i veliki „balon“ u kojem frontmena Waynea Coynea publika nosi na rukama. The Flaming Lips objavili su album ’The Dark Side of the Moon’ na kojem su ugositli Henryja Rollinsa i Peaches

Objavljeno 18.06.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger