Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

T-Mobile INmusic: Ponovimo!

T-Mobile INmusic: Ponovimo!Nulti dan T-Mobile INmusic festivala, 21.06.2010., otvorit će Kawasaki 3P, ovogodišnji dobitnici Porina za album ’Idu Bugari’ u kategoriji ’najbolji album alternative glazbe’.

Drugi dan, na Sony Ericsson World Sategu, s početkom u 18:45h nastupit će The Bambi Molesters koji će prosurfat kroz stare, a i nove stvari objavljene u veljači na hvaljenom albumu ’As the Dark Wave Swells’.

Isti dan, na istom stageu, s početkom u 20:45 h nastupit će londonski elektroničari Audio Bullys koji su upravo objavili novi album ’Higher Than the Eiffel’.

Na samom kraju drugog dana T-Mobile INmusic festivala, u 23:00 h, na Tuborg Sategu, nastupit će jedan od najcijenjenijih drum’n’bass sastava, Pendulum. Pendulum će svojim live nastupom promovirat tek objavljeni album ’Immersion’.

Finalni dan festivala ekstravagantnim nastupom razvalit će kultni američki alter-rockeri The Flaming Lips. Njihov nastup zakazan je za 21:15h na T-Mobile Stageu. Neizostavan dio njihovih atraktivnih nastupa je i veliki „balon“ u kojem frontmena Waynea Coynea publika nosi na rukama. The Flaming Lips objavili su album ’The Dark Side of the Moon’ na kojem su ugositli Henryja Rollinsa i Peaches

Objavljeno 18.06.2010.

Vremeplov

Ne predstavljam se kao pjevač. Samo pjevam, a posao je podrške glazbene ”industrije” da se bavi predstavljanjem.
Marko Tolja