Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Orange Strips – mini turneja prije ’’Garaže’’

The Orange Strips – mini turneja prije ’’Garaže’’Jedan od ponajboljih domaćih indie rock bendova, labinski The Orange Strips nastavljaju s koncertnom promocijom svog prvijenca ’’Follow LP’’.

U sljedeća dva tjedna čekaju ih tako tri nastupa - u Splitu u subotu 17.01. u klubu ’’Quasimodo’’, u Zagrebu u petak, 23.01. - klub ’’Soba’’, te humanitarni koncert u pulskom ’’Uljaniku’’ u petak 30.01.

Stripsi poručuju da će u koncertni repertoar uključiti i nekoliko novih pjesama, koje će se naći na novom albumu na kojem je bend već započeo s radom, te će se na svim koncertima moći kupiti njihov debitantski album po promotivnoj cijeni.

Nakon ove mini-turneje, 03.02. slijedi snimanje HRT-ove emisije «Garaža», koja će biti emitirana kroz nešto više od mjesec dana.

Objavljeno 16.01.2009.

Vremeplov

Okružena sam siromašnim i bijednim ljudima koji su žrtve, moji prijatelji ne mogu platiti režije, imaju stare aute, muče ih krediti a nemaju stalan posao, moja djeca rade za strance za bijednu lovu, muž mi duguje brdo love za doprinose… Dakle, osjećam i krik i bijes, i jedino što mi čini dobro je što imam šansu da to kažem kroz knjige...
Vedrana Rudan, riječka književnica i novinarka