Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„The Show Must Go On”

„The Show Must Go On”U subotu, 17.07. u pulskoj Areni svečano je otvoren 57. festival igranog filma koji će trajati do 24. srpnja. Nakon otvaranja festivala prikazan je prvi film u Nacionalnom programu, znastveno-fantastična drama ”The Show Must Go On”.

Scenarij i režiju potpisuje Nevio Marasović, mladi redatelj s dugogodišnjim iskustvom u snimanju reklamnih spotova. Film ”The Show Must Go On” zajednički je projekt produkcijske kuće Vizije S.F.T. i produkcijske kuće Copycat.

U suradnji produkcijske kuće Copycat i Menarta u filmu je korišteno nekoliko pjesama iz menartovog kataloga, a koje su zasigurno film učinile atraktivnijim, pa su se tako u soundtracku filma našle i pjesme: Nola- ”Prozor” i ”Dan” (Menart), Dogma - ”A1” (Menart), Lollobrigida - ”Party” i ”Mr. Right and Mr. Wrong” (Menart / DOP), TBF - ”Smak svita” i ”Nostalgična” (Menart).

Projekt je početno zamišljen kao srednjemetražni film koji je trebao biti redateljev završni rad na studiju režije pri Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Nakon što je nekoliko filmskih profesinalaca prepoznalo potencijal scenarija, projekt ubrzo prerasta u cjelovečernji film. Show must go on je sniman 43 dana na brojnim lokacijama u Zagrebu, Splitu i na otoku Visu.

Uz bivše supružnike iz pravog života, Natašu Dorčić i Svena Medvešeka, u filmu nastupaju brojni poznati hrvatski glumci mlađe generacije te nekoliko njihovih starijih kolega (Filip Juričić, Amar Bukvić, Mirna Medaković, Ivana Roščić, Lukrecija Brešković, Sanja Vejnović, Pero Juričić.). Najveća zanimljivost vezana uz ”Show must go on” je činjenica da je film snimljen gotovo bez ikakvih financijskih sredstava.

Cijela ekipa, ispred i iza kamere, sačinjena je od volontera, a nužne financije troškove u većem djelu je pokrila produkcijska kuća Copycat d.o.o. koja je u vlasništvu redatelja.

Objavljeno 22.07.2010.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com