Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tommy Emmanuel u Domu sportova

Tommy Emmanuel u Domu sportovaNakon višegodišnjeg izbivanja iz zagrebačkih koncertnih prostora, ovaj neprikosnoveni gitaristički virtuoz te glazbenik veteranskog staža, dolazi u Zagreb održati svoj ’’najveći’’ dosadašnji koncert! Od prvog pojavljivanja u Hrvatskoj 2003.g., Emmanuel je kod nas stekao kultni status nastupajući po manjim koncertnim prostorima i pružajući ljudima jedinstveni i nezaboravan show za koji se uvijek tražila karta više.

Upravo zato, skoro 3 godine od njegovog posljednjeg nastupa u hrvatskoj metropoli, odlučili smo organizirati koncert dovoljno velik za sve obožavatelje neokrunjenog kralja gitare: koncert Tommy Emmanuel u Domu Sportova (MD). Kao uvod u nastup Tommy Emmanuela, u Domu Sportova će nastupiti irski sastav ’’Mairtin O’Connor Trio’’, koji prati Emmanuela na ovoj turneji.

Ovaj australski pulen Chet Atkins-a, dvostruko nominiran za nagradu Grammy a višestruko nagrađivan po mnogobrojnim svjetskim festivalima i časopisima, autor je 18 glazbenih izdanja, od kojih su neka posvećena isključivo instruiranju nadolazećih naraštaja gitarista. U karijeri koja se prostire na četiri desetljeća, teško da postoji glazbeno ime od važnosti a da Tommy Emmanuel s njim ili njom nije surađivao, nastupio ili bio inspiracija.

Kao najveće priznanje svom gitarističkom umijeću, sigurno je čast da uz samo nekolicinu ljudi na svijetu nosi prestižnu titulu ’’Certified Guitar Player“. Time ga je proglasio njegov glazbeni idol i autor navedenog pojma, Chet Atkins. Sam Atkins je od učitelja postao velikim zaljubljenikom u glazbu i način sviranja Tommy Emmanuela, a samo nekoliko mjeseci prije svoje smrti 2001.g., rekao je kako je po njemu Tommy Emmanuel najbolji „finger-picking“ gitarist današnjice.


Od ponedjeljka 21.09.2009. u prodaju su puštene karte za veliki zagrebački koncert Tommy Emmanuela u Maloj dvorani Doma Sportova 18.11.2009.
Cijena karata je 150 kn u pretprodaji, a 170 kn na dan koncerta. Karte su sjedeće i vrijede za tribine Male dvorane. U prodaji je i posebni paket od 300 karata za sjedeća mjesta u parteru dvorane po cijeni od 200kn.

Pretprodaja karata odvija se na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Objavljeno 07.10.2009.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica