Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tool u zagrebačkom Domu sportova

Tool će svoj zagrebački koncert održati u Domu sportova radi iznimnog interesa publike za ulaznice, te laser showa i velike produkcije koja je prikladnija za veliku dvoranu Doma sportova. Tako će svi koji su i priželjkivali vidjeti Tool u njihovom pravom mističnom izdanju doći na svoje u utorak 4. rujna.

Tool u Zagreb dolazi iz Bologne dan ranije tako da će se u našem gradu zadržati dva dana, a nakon zagrebačkog koncerta odlaze za Beograd gdje ih očekuju tisuće fanova u Hali Pionir.

Kupci VIP ulaznica ulaze 15 minuta ranije, te imaju ograđeni VIP prostor ispred pozornice, kao što je bilo predviđeno i za Šalatu.

Ulaznice su u prodaji u svim ovlaštenim prodajnim mjestima – Integral-Pothodnik, Dallas Music Shops, Dancing Bear, Aquarius, New Sound, Urban travel, te putem www.eventim.hr i www.ticketline.hr. Ako se ulaznice naruče preko tickets@lupa.hr ili se osobno kupe u prostorijama Lupe promotion, cijena ulaznice je 260 kn.

Objavljeno 03.09.2007.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder