Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji novi live CD/DVD Rammsteina

2004. godine grupi Rammstein izlazi četvrti studijski albuma ”Reise, Reise”, nakon čega se njihova popularnost širi van europskih granica na tržišta Sjeverne Amerike, Australije i Japana. Poznati po svojim spektakularnim koncertima, zapaženim po korištenju raznih vrsta scenske pirotehnike i vizualnih efekata postaju sve popularniji.

CD/DVD projekt ”Volkerball” njihovo je drugo koncertno izdanje nakon sedam godina. Na njemu je zabilježen intenzitet Rammsteinovih nastupa uživo, povezan s izraženim osjećajem za elemente filma u njihovim video brojevima. DVD uključuje 140 minuta koncertnih video snimaka iz Nantesa, Tokija, Londona i Moskve, a CD 75 minuta tonskih zapisa iz istih gradova. Za one kojima to nije dosta tu je i Special Edition verzije ”Volkerballa” s dodatnim dokumentarnim snimkama.

Objavljeno 01.12.2006.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin