Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U2 Dnevnik i na hrvatskom

U2 Dnevnik i na hrvatskomNajnovija knjiga o grupi U2 prevedena je na hrvatski. Više od 300 bogato opremljenih stranica. Pregršt zanimljivih fotografija i još nepoznatih detalja iz života članova grupe.

U prodaji od 15. srpnja.

Larry je u maloj kuhinji postavio bubnjeve. Bilo je ondje još nekoliko dečki. Dave Evans, koji je izgledao prilično inteligentno, a imao samo petnaest godina. Njegov brat Dick, koji je izgledao još inteligentnije i sam napravio gitaru. On je bio nuklearni fizičar, pravi genijalac...“ - to je samo dio sjećanja slavnog Bona na prvi dan koji je proveo s članovima U2.To je također samo jedna od pregršt informacija objavljenih u novoj knjizi:Matt McGee „U2 Dnevnik“

Knjiga je koncipirana kao dnevnik grupe koji počinje od davne 1950. godine i to s pričom o Paulu Hewsonu.

Autor smatra da kako biste uistinu razumjeli U2, morate razumjeti Prijateljstvo, Vjeru, Srce i Dušu, Raj i Pakao, Dječaštvo, Duh, Smrt, Ambiciju, Ironiju, Europu i Ameriku, Dublin, Punk Rock….i još mnogo mnogo toga.

“Oni su bend čija su se tri člana na putovanjima između dva koncerta zabavljali čitajući Bibliju u stražnjem dijelu autobusa. Oni su bend koji je u svojim 30-ima najvećom sablazni smatrao uhićenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka četiri godine poslije.”

A kako su iz male kuhinje uspjeli postati jedan od najpopularnijih bendova na svijetu saznajte kroz kronologiju njihove karijere na više od 300 stranica.

Objavljeno 22.06.2009.

Vremeplov

Vjeruj u ljubav. Vjeruj u čaroliju. Do vraga, vjeruj u Djeda Božićnjaka. Vjeruju druge. Vjeruj u sebe. Vjeruj u svoje snove. Ako ti nećeš, tko će?
Jon Bon Jovi