Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vatra u Tvornici

Vatra u Tvornici Večeras, 13. veljače, s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert grupe Vatra u Tvornici kulture. Publiku će, za početak, zagrijati izvrstan trojac Ruiz koji će iskoristiti priliku za promociju svog debi albuma ’’Erupt!’’ objavljenog prije nekoliko dana.

Vlasnici sedam nominacija za ’’Zlatnu kooglu’’ i jednog od najupečatljivijih albuma prošle godine na scenu će stupiti nešto poslije 22 sata i odsvirati koncert složen od hitova iz Vatrine karijere i, naravno, pjesama sa ’’Sputnika’’ među kojima će biti i uspješni singlovi ’’John Travolta’’, ’’Eskim’’ i aktualan ’’Svjetla i sirene’’.

U suradnji sa sponzorom, dućanom Music Centar, Vatra je za jednog najsretnijeg posjetitelja koncerta u Zagrebu pripremila istinu poseban poklon – električnu gitaru! Kako osvojiti gitaru grupa će otkriti na samom koncertu, bitno je samo da ih pažljivo slušate.

Ulaznice po cijeni od 50 kn, odnsono 60 kn na dan koncerta mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dallas Music Shopu, Profil Megastoreu i klubu Praćka.

Dan nakon Zagreba, na Valentinovo Vatra će nastupiti u zadarskom kinu ’’Pobjeda’’. Hrvatska turneja nastavlja se nakon Zadra koncertima u Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Velikoj Gorici, Županji i Vukovaru.

Objavljeno 13.02.2009.

Vremeplov

Mislim da je umjetnost u potpunosti nenasilna te da okupira ljudski um kreativnošću, a ne uništavanjem.
Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)