Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U2 predvodi Glastonbury

Video: U2 predvodi GlastonburyTrideset godina nakon izlaska njihovog debi albuma Boy, U2 će napokon predvoditi Glastonbury Festival. Organizatori ovog proslavljenog britanskog festivala najavili su da će Bono i ekipa zauzeti glavnu pozornicu kako bi proslavili 40 obljetnicu održavanja Glastonbury-ja, 25.lipnja.2010.

U2 će nastupiti u noći otvorenja i to na jedan od rijetkih slobodnih datuma u njihovoj rasprodanoj Američkoj U2 360°turneji. U2 će napustiti svoju divovsku ’Kandžu’ na jednu noć i zajedno s drugim izvođačima nastupiti na prepunom Glastonburijskom stadionu gdje se očekuje 177 tisuća gledatelja.

”Napokon se ispunjava 26.-togodišnja glasina da će najbolji bend na svijetu nastupiti na najboljem festivalu na svijetu.” kazao je organizator Michae Eavis u svojoj izjavi.” Nema ništa bolje što bi mogli poželjeti za svoju 40-tu obljetnicu. A slijede i mnoga druga iznenađenja...”

Portishead - Glory Box (Glastonbury 98 Live)
Ovo će biti prvi festivalski nastup U2-a u posljednjih 25 godina, iako se je basist Adam Clayton pojavio na festivalu 1989. kako bi izveo jednu pjesmu sa Hothouse Flowersima. ”Bend zbilja jedva čeka nastup”, rekao je njihov menadžer Paul McGuinness za u2.com.

S rupom od 4 dana u svojoj američkoj turneji, U2 će odletjeti u Glastonbury po završetku nastupa 23.lipnja u Edmontonu (Alberta’s Commonwealth Stadium), te će se vratiti u SAD na vrijeme za svoj nastup 27.lipnja u Minneapolisu (TCF Bank Stadium).

Budući je Glastonbury jedan od najčešće spominjanih glazbenih festivala, ovo 2010. izdanje već je rasprodalo 177 500 karata u manje od 24 sata, prije negoli je ijedan izvođač, uključujući i U2 uopće i najavljen.

2009. na ovom su festivalu nastupili i Bruce Springsteen, Blur i Neil Young.

Blur - Song 2 Live Glastonbury 2009.Objavljeno 04.01.2010.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan