Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vrlo aktivni Malehookersi!

Vrlo aktivni Malehookersi!Malehookersi ovih dana predstavljaju svoj treći singl s albuma ’Muški svijet’ - pjesmu ’Najgora’. Riječ je o pjesmi, tipičnoj za njihov izričaj - sa čvrstim rifovima i zaraznim refrenom koja će, ne treba sumnjati proći jednako uspješno kao i dva prethodna singla ’Zagrebačko Zlo’ i ’Bolje da ovdje ostanemo sami’.

Uz novi singl novost je i njihova nova web stranica: www.malehookers.hr . Na bogato opremljenoj stranici (koja je prevedena i na engleski) moći će se pročitati sve informacije vezane uz njih, pregledati video spotove, press kliping (članci iz novina, snimke s gostovanja na radijima i televizijama), diskografija.

Velika novost je i to da su skladali glazbu za film ’Takav ti je život’ mladog redatelja Saše Dodika u kojem glume eminentna glumačka imena poput Ljubomira Kerekeša i Amara Bukvića, Ivice Pucara, Katarine Perice i FilipaPuljića. Riječ je o kratkom igranom filmu, toploj ljudskoj priči koja savršeno ocrtava emocionalnu kaotičnost mladog doseljenika iz Bosne i okolnosti u kojima je prisiljen živjeti svojim dolaskom u Zagreb.

Glazba u kojem su ovi žestoki rockeri pokazali svoju nježniju stranu kombinirajući sevdah i blues, savršeno prati radnju filma te tako služi kao dodatno pomagalo za uvid u psihičko stanje glavnih likova filma.

U filmu je korištena i glazba s njihovog hvaljenog albuma ’Muški svijet’. Film će se uskoro moći vidjeti po značajnijim festivalima u regiji. Osim rada na filmu, spremaju se na koncertnu promociju albuma.

Objavljeno 27.06.2010.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty