Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’When You’re Strange’’ dokumentarac o Doorsima

’’When You’re Strange’’ dokumentarac o Doorsima Dana 17. siječnja na filmskom festivalu Sundance premijerno će biti predstavljen dokumentarac o Doorsima pod naslovom ’’When You’re Strange’’.

Scenarij za film, te režiju potpisuje Tom DiCillo, a u filmu će biti prikazani dosada ne objavljeni materijali koji prikazuju bend od vremena studiranja na UCLA filmskoj akademiji pa sve do misteriozne smrti Jima Morrisona, 1971. godine.

Oliver Stone režirao je film o Doorsima 1991 godine. Glavni lik Jima Morrisona utjelovio je Val Kilmer uz pomoć zvjezdane ekipe koja je sudjelovala u filmu: Meg Ryan, Kyle MacLachlan, Frank Whaley, Kevin Dillon, Kathleen Quinlan. No po riječima orguljaša iz Dorrsa čini se da će band biti puno zadovoljniji dokumentarcem ’’When You’re Strange’’. Opisujući dokumentarac nešto ranije ove godine, gitarist Ray Manzarek ga je nazvao ”anti-Oliver Stone” uratkom uspoređujući ga s filmom The Doors iz 1991. ”Ovo će biti istinita priča o Doorsima”, rekao je Ray. Izdavačka kuća Rhino će na ljeto objaviti i soundtrack.

Objavljeno 22.12.2008.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com