Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranili Rage Against The Machine

Zabranili Rage Against The MachineRage Against The Machine organizirali su protestni marš nakon što im nije dozvoljeno da održe koncert na političkom skupu u Minnesoti 2. rujna.

Kako im nije pošlo za rukom da izvedu zamišljeni performance uzeli su megafon i kroz njega pjevali okupljenoj publici koja im se odmah pridružila te su zajedno krenuli do mjesta gdje se trebao održati koncert.

Kada je okupljenima postalo jasno da Rage neće održati koncert počeli su uzvikivati stih po kojem je band Rage Against The Machine poznat: „Fuck you, I won’t do what you tell me.“ Zack de la Rocha i Tom Morello došli su do publike probivši se iza barijera i otpjevali acapella verzije „Bulls On Parade“ i „Killing In The Name“. Kada su završili s pjevanjem poveli su masu prema centru dalje protestirajući.

Rečeno je da band nije stigao na vrijeme kako bi održao koncert prije policijskog sata. No organizatori propitkuju postupke policije. Caitlin Burns, odgovorna za stage i logistiku tvrdi: „Policajac je zadržavao band i nije im dozvolio da uđu u backstage dok nije bilo prekasno.“ Iz policijske uprave stižu drugačije izjave. Oni tvrde da nisu ranije isključili struju i prekinuli koncert te da je koncert završio na vrijeme. O možebitnom zadržavanju banda nisu se izjašnjavali.

Objavljeno 04.09.2008.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash