Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zadarski E.N.D. u Močvari

Zadarski E.N.D. u MočvariNakon 13 godina radnog staža zadarski metalci E.N.D. još uvijek nisu našli razloga za predaju. Kroz godine odradili su koncerte čija brojka više nije pamtljiva te eksperimentirali s mnogim ograncima metal glazbe.

Danas, skoro godinu dana nakon izdavanja svog prvog oficijelnog albuma pod nazivom ”Depravity”, ponosito ih krase žestoki rifovi nisko spuštenih gitara prožeti energijom thrash metal-a, hard core-a te povremenim poliritmičnim ispadima.

Na vrhuncu svoje karijere ovaj energični trio će u Močvari u subotu 16.01.2010. predstaviti svoj materijal u najboljem izdanju.

Moltencore (Kutina) moslavački momci kojima je death-thrash postao profesionalna deformacija relativno su mlad bend, ali ta činjenica neće umanjiti doživljaj onoga što će oni prezentirati.

Iako dolaze iz sredine u kojoj već godinama vlada hc/punk atmosfera, svojom upornošću i željom za opstanak dokazali su da se iz Kutine itekako može izvesti neograničena količina metala.

+ opaka slušaona by DJ Zlo

upad: 30 KN

Objavljeno 09.01.2010.

Vremeplov

Zapravo sam totalni frik za čitanje, za glazbu i za filmove. Imam veliku kolekciju filmova zato što nemam televiziju već godinama. Ne želim gledati televiziju i čitati neke novine. Jako sam postala izbirljiva i stroga u odabiru. To je neki moj vlastiti ”pokret otpora”.
Nikolina Deranja, novinarka i voditeljica (Radio Rijeka)