Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zajednički album Lajnera i Hrnjaka

Zajednički album Lajnera i HrnjakaNekadašnji Azrin bubnjar Boris Lajner i njegov kolega Mišo Hrnjak poslije singlova/spotova ”Vrela” i ”Ftiček veli” konačno su objavili prvi zajednički album ”Viša sila” za Croatia Records.

Čuvena ritam sekcija koja je krasila kultne albume ”Azra” (1980), ”Sunčana strana ulice” (1981), ”Ravno do dna” (1982) i ”Filigranski pločnici” (1982), na svom CD prvijencu je ponudila između ostalog tradicionalne međimurske pjesme ”Došla sam vam japa dimo”, ”Dorica” i ”Lepe naše senokoše”.

Uz to ”Viša sila” donosi i autorske stvari Hrnjaka, Arsena Dedića, bivših članova ”Haustora” Srđana Sahera i Srđana Gulića, i drugih.

Hrnjak je napustio Azru 1982. godine, da bi ponovo zasvirao s Lajnerom prije par godina na jednom od zagrebačkih koncerata bubnjarevog projekta ”Pozdrav Azri”, u kome uz muzičare suradnike izvodi pjesme kultnog benda koji je od 1979. do 1988.godine predvodio Branimir Jonni Štulić.

Objavljeno 25.10.2010.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com