Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zimski solo album Tarje Turunen

Tarja Turunen, bivša pjevačica Nightwisha, objavit će za Universal Records svoj prvi ’pravi’ solo album, koji se zove ”My Winter Storm”. Prvi će ga moći nabaviti Finci, i to 14. studenog, nakon čega će uslijediti i ’release dateovi’ u ostalim dijelovima Europe i svijeta.

Prvi singl s tog albuma, ”I Walk Alone”, već je objavljen i odmah je ušao na 16. mjesto njemačkog charta. Na njemačkom izdanju singla nalazi se radio edit verzija, te ”In Extremo Remix”, a video spot za pjesmu može se pogledati na mywinterstorm.com. Tu su za download ponuđene i ’voice over’ verzije pjesama ”The Reign” i ”Ciarán’s Well”.

Objavljeno 12.11.2007.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik