Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Županja je Hrvatski domaćin europske Thrash Metal turneje

Županja je Hrvatski domaćin europske Thrash Metal turnejePred samo nekoliko dana, 10. veljače Županja je zahvaljujući Multikulturnom centru grada Županje i nekolicini entuzijasta postala Hrvatski domaćin europske thrash metal turneje. Posebna činjenica ovog koncerta koji će se održati 28.05.2009. jeste ta da je to jedini koncert na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Srbije na cjelokupnoj europskoj turneji.

Dvomjesečna europska turneja bendova Bonded By Blood (Amerika), Fueled By Fire (Amerika) i Suicidal Angels (Grčka) će po prvi puta imati svoju stanicu i u županjskom Domu mladeži.

”Izuzetna nam je čast ugostiti ove velikane thrash metal scene, i dati ćemo sve od sebe da ovaj nastup bude organiziran na vrlo visokoj razini kakva i doliči ovakvim bendovima” - rekao je Antun, voditelj ovog projekta u MKC-u Županja.


Headliner ”Spread The Thrash” turneje je skupina Bonded By Blood , koji su izdali svoj album prvijenac za svjetski poznatu diskografsku kuću Earache Records. Dečki iz Bonded by Blooda sviraju klasični thrash metal kao i grupe Anthrax, Exodus, Overkill i Death Angel. Album prvijenac nazvan ”Feed the Beast” je odlično produciran i zvuči gotovo nevjerovatno.

Prvi bend podrške je Fueled By Fire. Brzi, žestoki i energični dečki iz Kalifornije sviraju nešto više od sedam godina u stilu ”Bay Area Thrash” bendova kao što su posebice Dark Angel, Death Angel i Vio-Lence. U Županju dolaze kako bi predstavili svoj novi album ”Spread The Fire”.

Drugi, ali ne manje važan bend podrške je grčki Suicidal Angels. Iako se ovi dečki malo odmiču stilski od prethodna dva, sviraju odličan thrash s vidljivim utjecajem death metala. Zvuče kao ponovno oformljeni bend iz 80-tih i ranih 90-tih, a ukoliko ste obožavatelj
bendova kao što su Slayer, Death i rani Obituary - onda je ovo prava koncertna poslastica za vas. Bend će promovirati i svoj novi album nazvan ”Eternal Domination” te Live DVD koji uskoro izdaju.

Koncert će popratiti ”Thrashing Like A Maniac” slušaona, te projekcije najvećih metal bendova današnjice.

Ulaz na koncert je 30kn u pretprodaji u C.B. OK@ (od sredine travnja), a na sam dan koncerta ulaz iznosi 40kn. Zbog velike zainteresiranosti za koncert, karte je moguće rezervirati i na me.booking@gmail.com, a više informacija možete dobitina na.

Objavljeno 12.02.2009.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)