Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ZZ Top u Beogradskoj areni

ZZ Top u Beogradskoj areniČuveni teksaški bend ZZ TOP nastupiti će 18. listopada u Beogradskoj areni u sklopu svoje jesenske turneje pod nazivom ”ZZ TOP Double Down live”.

Teški teksaški trio ”ZZ Top” nastao je krajem 60-ih godina. Karijeru hard rok benda s bluz i bugi osnovom stvarao je postepeno, a sredinom 70-ih se proslavio albumima ”Tres Hombres” i ”Fandango”, kao i hitovima ”La Grange” (1973) i ”Tush” (1975).

U sljedećem desetljeću svom glazbenom stvaralaštvu dodali su sintesajzere i snimili bestseler albume ”Eliminator” (1983) i ”Afterburner” (1985), kao i serijal video spotova sa stiliziranim automobilima i ženskim heroinama.

Ti spotovi postali su jedan od simbola glazbene televizije MTV, a i učvrstili su ikonografski izgled članova grupe - dvojica sa bradama, gitarist Billy Gibbons i basista Dasti Hill, i treći bez brade koji se preziva ”Brada”, bubnjar Frank Beard.

Tijekom 90-ih i kasnije, koncertna popularnost grupe je ostala na zavidnom nivou. To je jedna od malobrojnih svetskih grupa koja više od 35 godina svira u istom sastavu, a u ožujjku 2004. godine postala je i član ”Rokenrol hola slavnih” .

Najveći hitovi grupe ZZ TOP, između ostalih, su: ”Gimme All Your Lovin’”, ”Give it Up”, ”Sharp Dressed Man” , ”Legs”, ”Velcro Fly”, ”My Head’s In Mississippi”, ”Viva Las Vegas”....

Ulaznice za koncert u Beogradskoj areni u prodaji su od 31.kolovoza te se mogu nabaviti na kartomatu Beogradske arene i prodajnim mjestima eventim -a i bilet servis-a.

Organizatori koncerta su Avalon produkcija i Arena Beograd.

Objavljeno 28.09.2009.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac