Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Art & Music uz Let 3 i Laibach

Art & Music uz Let 3 i LaibachOd 6. do 11. travnja, u Puli, održavt će se ovogodišnji Art & Music festival. Nastupiti će osam bendova, dok su gosti ferstivala Laibach, Let 3, Damir Avdić i Flu.

Za razliku od prethodnih izdanja festivala kad su se bendovi u konkurenciji birali putem natječaja, ove godine o osam finalista odlučivao je žiri sastavljen od novinara, glazbenika, producenata i organizatora koji su u zadatak dobili izbor po jednog izvođača bez službenog diskografskog izdanja.

Na ovogodišnjem Art&Musicu za pobjedu ove godine će se boriti slijedeći bendovi: riječki ’’Davidof Kings’’ i ’’’Disco’n’Action’’, slovenski ’’Dance Mamblita’’, beogradski ’’Manisent i Mentalnost’’ te ’’Multietnička atrakcija’’, zagrebačke ’’Meduze’’ i ’’’Nina’’, te pulski ’’Tutankhamon Space Machine’’

Od osam odabranih bendova po četiri će nastupiti u petak 10. i subotu 11. travnja, a najbolji bend i ove godine očekuje nagradno snimanje, 60 sati u pulskom studiju Partyzan.

Gosti festivala prve večeri, 10. travnja bit će Laibach, dok će druge večeri 11. travnja nastupiti Let 3 potpomognut pulskim bendom Flu. Obje večeri rezervirane su za nastup Damira Avdića.

Objavljeno 17.03.2009.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar