Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ashes You Leave napunili Palach

Ashes You Leave napunili PalachUnatoč sitnom kašnjenju, praćeni oblakom ’’dima’’ preksinoć su u Palachu nastupili Ashes You Leave. Dvadeset dana prije gostovanja na velikom INmusic Festivalu, jedan od najuspješnijih hrvatskih ’’teškometalnih’’ bendova u inozemstvu održao je svirku na domaćem terenu, a razlog je bila promocija novog albuma ’’Songs of the Lost’’.

Prije njihovog nastupa publiku je zagrijavala grupa Acaid, da bi negdje oko ponoći na binu stupio i sedmeročlani riječki bend koji sudeći prema broju i reakcijama okupljenih, u rodnom gradu ima vjerne obožavatelje.
– Nigdje nismo imali ovakvu publiku, vidno zadovoljna kazala je pjevačica AYL-a, valjda ni sama ne vjerujući u to koliko su se »darkeri« tu večer dobro zabavljali. I doista. Niti zabrana pušenja na javnim mjestima nije se odrazila na posjećenost koncerta koji je potvrdio da su Ashes You Leave odlično usvirani i da im gothic-metal jednostavno ’’leži’’. Tomu u prilog idu pljesak i podignute ruke u odlično popunjenom Palachu.

B. Perhat, Novi list

Objavljeno 07.06.2009.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa