Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atheist Rap i Freestyle Stereo dvorani

Nakon osam godina legendarni punk-rock bend Atheist Rap iz Novog Sada ponovo dolazi u Rijeku 4. travnja, u Stereo Dvoranu.

Kroz svoju dugu glazbenu povijest i mnogobrojnim nastupima u Vojvodini i izvan nje, ovaj bend je stekao solidne pozicije na underground sceni, a pjesmama poput ’Godina kulture’, ’Dr.Pop’, ’Grill 13’, ’Car Core’ i ’Wartburg limuzina’ postigli su solidnu popularnost diljem bivše države. Čestim svirkama u Hrvatskoj postali su jedan od najomiljenijih srpskih bendova kod nas.

Kao potpora svirat će mlade riječke Ska & Punk snage Officer Down, Srednji prst i Muhe Bez Glave. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35, a na dan koncerta 45 kuna.

Nakon više od dvije godine emitiranja na Radiju Trsat, kultna hip-hop emisija ”Freestyle Radio Show” će na dostojan način proslaviti drugu godinu postojanja na velikom partyju u Stereo Dvorani ove subote 5. travnja od 23 sata. Obzirom na prošlogodišnju proslavu prve godišnjice, te spektakularne koncerte Connecta i Elementala u istom prostoru u organizaciji FRS ekipe, očekuje vas još jedan ’nezaboravni’ hip-hop spektakl.

Dugačku listu izvođača krasiti će, po prvi put u Rijeci, sve popularnija grupa Dječaci iz Splita, čiji se album u izdanju DOP Recordsa željno očekuje, i to ne samo u hip-hop krugovima. U Stereu će biti dobro znani Target ojačan mladim snagama, te gosti iz Beograda - Timbe (iz grupe Bad Copy), Rizbo i Crux, energični dvojac PCP iz Motovuna, Kwasou iz grupe Whynot! iz Pule, i na kraju riječke snage Master, Jason, Denno, Miroy i mlada grupa Psychotechs.

Objavljeno 03.04.2008.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)