Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atheist Rap i Freestyle Stereo dvorani

Nakon osam godina legendarni punk-rock bend Atheist Rap iz Novog Sada ponovo dolazi u Rijeku 4. travnja, u Stereo Dvoranu.

Kroz svoju dugu glazbenu povijest i mnogobrojnim nastupima u Vojvodini i izvan nje, ovaj bend je stekao solidne pozicije na underground sceni, a pjesmama poput ’Godina kulture’, ’Dr.Pop’, ’Grill 13’, ’Car Core’ i ’Wartburg limuzina’ postigli su solidnu popularnost diljem bivše države. Čestim svirkama u Hrvatskoj postali su jedan od najomiljenijih srpskih bendova kod nas.

Kao potpora svirat će mlade riječke Ska & Punk snage Officer Down, Srednji prst i Muhe Bez Glave. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35, a na dan koncerta 45 kuna.

Nakon više od dvije godine emitiranja na Radiju Trsat, kultna hip-hop emisija ”Freestyle Radio Show” će na dostojan način proslaviti drugu godinu postojanja na velikom partyju u Stereo Dvorani ove subote 5. travnja od 23 sata. Obzirom na prošlogodišnju proslavu prve godišnjice, te spektakularne koncerte Connecta i Elementala u istom prostoru u organizaciji FRS ekipe, očekuje vas još jedan ’nezaboravni’ hip-hop spektakl.

Dugačku listu izvođača krasiti će, po prvi put u Rijeci, sve popularnija grupa Dječaci iz Splita, čiji se album u izdanju DOP Recordsa željno očekuje, i to ne samo u hip-hop krugovima. U Stereu će biti dobro znani Target ojačan mladim snagama, te gosti iz Beograda - Timbe (iz grupe Bad Copy), Rizbo i Crux, energični dvojac PCP iz Motovuna, Kwasou iz grupe Whynot! iz Pule, i na kraju riječke snage Master, Jason, Denno, Miroy i mlada grupa Psychotechs.

Objavljeno 03.04.2008.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com