Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Besplatan ”engleski” koncert 20. travnja u Stereo dvorani

Riječku nedjelju 20. travnja u večernjim satima uznemiriti će koncert neobične kombinacije izvođača u sklopu ”English Camp 2008.” turneje.

Prvi će zasvirati grupa October Light iz sjeverne Hrvatske. Ta peteročlana grupa, u kojoj svi članovi dijele isto prezime, svira kombinaciju ska i rock glazbe. Ako vam se sviđaju Reel Big Fish, O.C. Supertones itd., ova zabavna grupa vas sigurno neće razočarati. Truba, saksofon i trombon u brass sekciji, energičan scenski nastup i utjecaji različitih stilova glazbe neće vas ostaviti ravnodušnim. Uz mnoge koncerte u inozemstvu, dečki su odsvirali zapažene nastupe u zagrebačkom Booglaoo, KSET-u, SAX-u i drugim mjestima u Hrvatskoj, a sada po prvi puta nastupaju i u Rijeci.

Nakon njih dolazi bend koji sa prijašnjim dijeli samo rock u svom opisu. Transient Phase je grupa glazbenika iz grada Scottsdale, Arizona. Njihova glazba prožeta je indie rock elementima, emotivnim vokalima i elektronskim zvukovima. Možemo ih usporediti sa grupama poput Coldplay i Muse. Najbolje je posjetiti stranicu benda gdje se sami možete uvjeriti u kvalitetu glazbe koja će vas zahvatiti nakon prvih zvukova.

Pošto je cijeli koncert dio promotivne turneje za ljetne kampove engleskog jezika koji se održavaju diljem Hrvatske, ulaznica će za vas biti potpuno besplatna. Uz to možete i besplatno skinuti glazbu izvođača na stranici www.englishcamp.hr. Skinite, naučite pjesme i posjetite ovaj zanimljiv koncert koji počinje iza 22 sata.

Objavljeno 18.04.2008.

Vremeplov

Mislim da je najbolji način za nešto napraviti stalno se kretati naprijed, nikada ne sumnjati i kretati se naprijed. Ako pogriješiš reci da si pogriješio…
John Frusciante (Red Hot Chili Peppers)